sâmbătă, 23 martie 2013

Transfer de imgine, sablon si imagini shabby chic


Pentru a crea imagini si efecte vintage va puteti folosi de nenumarate tehnici printre care si tehnica transferului de imagine si cea a sablonului care stau la indemana oricui. Ambele sunt foarte usoare si eficiente, rezultatele fiind de multe ori neasteptate. 
Datorita multitudinii de modele ale sabloanelor puteti crea decoratiuni cu tematici diverse pe tot felul de suporturi: textile, lemn, carton, rigips, pereti, sticla etc. 
In imaginea de mai jos modelul a fost facut cu pasta care imita fierul trecuta prin sablon si dupa uscare patinata cu pasta de antichizare alba.




Pe aceasta tava s-a folosit pe langa sablon si transferul de imagine (care se refera la text), o metoda minunata si usoara de a decora un suport, dar pe care o voi prezenta in detaliu in alta postare viitoare. 




Toate aceste decoratiuni usor de realizat si care stau la indemana oricui, in combinatie cu alte elemente decorative pot crea un spatiu si o atmosfera placuta si vintage in acelasi timp.  Sunt doar cateva trucuri cu care puteti realiza ambientul dorit.
DOPURI DE VIN ! :) s-a baut mult :)













 In ideea ca ceea ce ati vazut v-a convins sa incepeti sa creati, ne vom regasi in curand cu detalii despre aceste 2 tehnici dar si despre modul de desfasurare al acestora.
Pe curand :)!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu